Předsvatební focení

Square

Proč je předsvatební focení výhodou svatebního balíčku pro svatební focení?

Předsvatební focení je součástí mého svatebního balíčku, který vám přináší mnoho výhod a benefitů, jež nejenže zvýší kvalitu vašich svatebních fotografií, ale také zlepší celkový zážitek z fotografování i samotné svatebního dne. Zde mám pro vás 5 benefitů, které vás možná hned nenapnou při slově předsvatební Untitled 26 Of 47focení:Untitled 19 Of 47

  1. Poznání fotografa: Předsvatební focení vám umožní osobně poznat svatebního fotografa. Tímto se vytvoří důležitá vazba mezi vámi a fotografem, což přispěje k uvolnění atmosféry při fotografování a k vytvoření přátelského prostředí hlavně v den svatby. A to všichni stydlínové určitě ocení!
  2. Naladění na stejnou vlnu: Fotografování je o komunikaci a porozumění. Během předsvatebního focení se budete mít příležitost s fotografem lépe seznámit a naladit se na stejnou vlnu. To zaručí, že ve svatební den budeme skvěle fungovat, což se projeví i na výsledných fotografií.Untitled 13 Of 47 Untitled 10 Of 47
  3. Vyzkoušení svatebního líčení: Předsvatební focení je ideální příležitostí vyzkoušet si svatební líčení v praxi. Doporučuji přijít ze zkoušky líčení tak, jak budete vypadat na svatbě. To vám umožní vidět, jak budete vypadat na fotografiích a případně upravit líčení dle potřeby.
  4. Získání fotografií pro výzdobu: Během předsvatebního focení získáte skvělé fotografie, kterými si můžete vyzdobit svatební místo nebo vytvořit originální svatební pozvánky či dárky pro hosty. Tyto fotografie představují krásnou příležitost k personalizaci a ozvláštnění vaší svatební oslavy.Svatebni Foceni 29
  5. Snížení stresu v den svatby: V den svatby je často mnoho stresujících momentů a rozhodnutí. Mít před svatbou již zkušenost s vaším svatebním fotografem vám přinese klid a jistotu. Vaším svatebním fotografem už nebude jen dodavatel služby, ale člověk, kterého znáte a na kterého se těšíte, i když fotografování není vaše oblíbená činnost.

Celkově lze tedy říci, že předsvatební focení je nezbytnou součástí mého svatebního balíčku, které vám přinese nejen krásné fotografie, ale také nezapomenutelný zážitek a jistotu v den vaší svatební oslavy. Proto pro všechny moje nevěsty mám v rámci svatebního balíčku slevu na Svatebni Foceni 500 Svatebni Foceni 502 Svatebni Foceni 497předsvatební focení a to ve výši 25%. A spoustu dalšího třeba půjčení fototiskárny úplně zdarma do fotokoutku. Podívejte se na celý přehled mých svatebních balíčků zde.

Jako bonus si můžete pustit video recenzi od novomanželů z těchto fotografií, tak zjistěte, jak lidem, kteří se neradi fotí, vnímají sebe, jako nefotogenické focení líbilo.

A pokud máte nějaké otázky určitě mi napište či se s vámi moc ráda sejdu na předsvatební schůzce!
Svatební Focení 567