Rodinné focení Karlovy Vary, přirozeně, nenuceně a zábavně pro celou rodinu

Square

Chcete krásné, přirozené fotografie, kdy rodinné focení bude bavit celou rodinu? Nenucené a přímo na míru pro Vás a Vaši rodinu? Chcete si z toho udělat kalendáře, ale nikdy Vám už na to nezbyde čas a je Vám to líto? Nebo si furt dokola říkáte už nás objednám na focení, abychom měli z čeho vybírat, ale zase jste stihli jen to Vánoční focení?

Rodinné focení Krušné horyPro první 6 z vás mám dobrou zprávu! Balíček focení po celý rok si teďka může objednat až 6 z vás, kdo chce: mít jistotu, že máte dostatek krásných rodinných fotografií
                  mít jistotu, že máte spoustu fotek, jako rodina, ale i třeba jen vás s vaším protějškem
                  nechce se trápit dáváním a výběrem fotografií do editoru
                  nechce myslet na to, že musíte objednat rodinu k fotografovi5

Chcete mít radost z focení? Chcete se kochat rodinnými fotografiemi? Rodinné focení v Krušných horách
Tak, tenhle balíček je přímo pro vás. Každé focení je individualizované, takže se konkrétně s Vámi domluvím na to, kdy, kde a v kolik hodin focení uskutečníme. Sama Vám napíšu, takže se o nic nemusíte starat, jen dorazíte na focení.

Máte strach, jak to zvládnou děti? Že jen to Vánoční focení je horor sám o sobě? Díky tomu, že budeme fotit pravidelně, tak si s dětmi vybuduji vztah. Budou vědět, co focení je, co od něj mohou očekávat. Také se blíže poznáme a je dostatek prostoru na to dělat srandičky, vtípky a prostě si užít hezké odpoledne. Na tenhle typ focení se totiž těší i tatínkové, ví, že to nebudou nervy, ale klídek, a to má přece každý chlap rád. Další jistotou je, že když Vy se třeba ten den nebudete cítit dobře nebo někdo jiný z rodiny, tak se mu prostě více fotek udělá v ten další měsíc a není to taková pohroma, jako když se jde jen jednou za rok na focení.

 

Tak přijďte si pro krásné fotografie, skvělé vzpomínky na focení a jeden hotový vánoční dárek za 6zvýhodněnou cenu.

V rámci balíčku focení po celý rok získáte:
    – 6x tematický focení

   – Cca hodnu focení Rodinné focení Karlovy Vary

  – Výběr z náhledů
 – 10 upravených fotografií

 – Tištěný kalendář dle Vašeho výběru

Platba je rozdělena do dvou částí. 

První platba je ve výši 3490Kč – platí se po prvním focení,
druhá platba je ve výši 3490Kč a splatná je po čtvrtém focení. 12
Klasické jedno focení bez tištěného kalendáře v hodnotě 500Kč stojí 1590Kč, takže ušetříte 3060Kč za celý Rodinné focení Karlovy Varyrok.

Tak mi napište a zkuste štěstí, jestli budete mezi 6 rodinami, které letos budou mít v krásných fotografiích zaznamenaný celý rok 2024.