Jak vybrat svatebního fotografa?

Square

Podle čeho vybrat dobrého svatebního fotografa

Spousta otázek, ale žádná odpověď? Tak já vám sepíšu, jak to chodí u mě a budu se těšit, že se právě na vaší svatbě potkáme!

1) Nejdůležitější je vybírat srdcem, koukejte na fotografie, sympatie, a ne na cenu. Pak přirozeně ve svatební den nebude fungovat „chemie“. Zároveň budete očekávat od fotografií podvědomě něco jiného. Když si vyberete jiného fotografa jen kvůli ceně než toho fotografa, kterého se vám líbí  prace.

2) Googlujte, čťete recenze, historii. Přece nechcete fotografa, který sice fotí hezky, ale je celý den protivný. To poznáte i na svatební schůzce. Myslete nato, že ještě po ní můžete od svatebního focení odstoupit.

3) Trvejte na smlouvě. Každý profesionální fotograf se s vámi sejde a sepíše smlouvu. Ve smlouvě by mělo být všechno předem definované, nejdůležitější je datum dodání, rozsah dodaných věcí, cena, čas na svatbě strávený focením.

4) Pokud bojujete se nějakým vaším úhlem, pigmentovou skvrnou a něčím podobném, tak se svěřte svému fotografovi. Společně už vymyslíte, jak volit správnou pózu a při focení na to bude dbát.

Pokud hledáte takového prima fotogarfa, který je zároven vaším svatebním partákem a po celý den se na něj můžete spolehnout, tak mi napište! https://dostalovaphoto.cz/

Mám posledních pár volných termínů pro sobotu 2023, tak třeba právě na Vaší svatbě se už letos potkáme! Za napsání nic nedáte, tak mi napište!

S pozdravem fotografka Dominika!

 

296339131_109756768493381_7249227958995894284_n
Dostálová Photo
Svatební šaty MK salon a foto Dostálová Photo.
Dostálová Photo, svatební fotografka
Dostálová Photo, Statek Jakubov, svatební fotografka
Dostálová Photo, svatební fotografka

Dostálová Photo, svatební fotografka, MK salon Mariánské lázně, Na gruntu