Svatební místo Dvorana v Karlovarském kraji!

Square

Svatební místo Dvorana v Karlovarském kraji! Svatební fotografka doporučuje:

Svatební místo Dvorana s jezírkem v moderním stylu pro cca 40-100osob i s ubytováním. Ano, přesně tak kouzelné místo naleznete uprostřed centra Karlových Varů. Na svatebním místě si i přes umístění užijete naprosté soukromí pro svoji svatební oslavu. K svatebnímu místu náleží i hotel, kde můžete ubytovat své hosty. Garderoba pro přípravu nevěsty s nádherným, velkým zrcadlem a přilehlým pokojem, je samozřejmostí. Díky této místnosti si bude každá nevěsta připadat, jako pravá princezna. Celý hotel je po nedávné rekonstrukci, a tak se můžete těšit na úchvatný, moderně a vkusně zařízené prostředí, které vám každý svatební host pochválí. Já osobně se ráda na toto místo vracím, protože vím, že nevěsta bude naprosto v klidu s organizací celého dne. Všichni, kdo za mé zkušenosti se na svatebním dni podíleli, tak zářili naprostou profesionalitou, úsměvem od ucha k uchu a hlavně ochotou.
Díky tomu už nic nebrání, aby právě váš den D byl nezapomenutelným! K obřadu si můžete vybrat hned z několika druhů slavobrán, které má svatební místo k dispozici. Celý areál je velmi členitý a díky tomu máte spoustu zákoutí, jak na výběr obřadu, tak i různé chill zony.

Já osobně svatební místo hodnotím 10/10
 Fotografiemi ze svatebního místa se můžete pokochat v záložce svatby – například Janka a Stanko nebo Petra a Martin a pokud se vám moje fotografie budou líbit, tak rovnou koukněte na nějaký ten balíček, co nabízím. Máte  výhodu, že svatební místo znám a vím, co a jak 😊

Tak přeji šťastný výběr a budu se těšit na setkání,
Domča, vaše svatební a rodinná fotografka ze srdce Krušných hor!

1N2A3500